Wij helpen: Ibiscloud tot 1 juni gratis!

Ibiscloud tijdelijk gratis

Wij verlengen het gratis gebruik van Ibiscloud tot 1 juni! Ibis, onderdeel van Brink Groep, probeert haar klanten door de crisis te helpen én een positieve bijdrage te leveren aan de veiligheid van onze gebruikers!

Sinds vorige week bieden wij Ibiscloud gratis aan voor onze klanten. 50 klanten en zo’n 200 Ibis gebruikers hebben al gebruik gemaakt van die mogelijkheid en werken inmiddels met Ibiscloud, vanaf thuis.

Het kabinet heeft maandagavond op een persconferentie een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd in het gevecht tegen het coronavirus, nog strikter dan de al geldende maatregelen. Alle bijeenkomsten zijn verboden tot 1 juni, wat betekent dat we nog langer vanaf onze thuiswerkplek aan het werk zijn. Wij verlengen het gratis gebruik van Ibiscloud dan ook tot 1 juni

Dat leidt vast tot een aantal vragen, hieronder alvast wat antwoorden:

Is Ibiscloud dan wel veilig?

Zeker, Ibis heeft al 2000 gebruikers op de Ibiscloud en we zijn sinds twee jaar ISO gecertificeerd. Omgevingen van klanten zijn fysiek gescheiden.

Is er Ibiscloud voor iedereen?

We hebben de Ibiscloud voor alle Ibis klanten, bedrijven met een lopende onderhoudsovereenkomst. Het aantal gebruikers is maximaal het aantal waarvoor ook onderhoud wordt betaald.

Waar is het addertje onder het gras?

Er zijn geen addertjes, wij willen onze klanten helpen. Na een maand zit je nergens aan vast, je hoeft niets te tekenen en wij doen niets met jullie gegevens. De omgeving stopt automatisch na een maand, waarna je alle gegevens kunt opvragen.

Wat voor belang heeft Ibis dan?

Wij helpen onze klanten en laten daarmee zien wat de Ibiscloud kan bieden. Mocht de wereld weer in rustiger vaarwater zijn dan hopen we dat iedereen nog eens aan onze Ibiscloud of onze hulp terugdenkt. Niet meer en niet minder.

5 voordelen van werken met cloud softwareJeroen vd Laar nieuw

Ibis moderniseert en versterkt Saas infrastructuurDirk Remery-2