Bouwprojecten sneller en nauwkeuriger calculeren

Ervaar alle voordelen van Ibis Calculeren voor Bouw

Stap over naar Ibis Calculeren voor Bouw en ervaar alle voordelen

Het vertrouwde IBIS-TRAD is aangevuld met nieuwe functionaliteiten, extra applicaties en actuele kostendata. Dit hebben wij samengevoegd in een nieuw product Ibis Calculeren voor Bouw.
Wij zijn ervan overtuigd dat door het toevoegen van deze nieuwe functionaliteiten en de extra applicaties, wij nog meer gebruikersgemak leveren waardoor de software optimaal aansluit op je werkproces. Dit zal de calculaties ten goede komen en tijdswinst voor jou als gebruiker opleveren. Nieuwe applicaties om hoeveelheden uit PDF-tekeningen of een BIM (IFC) direct te koppelen aan de begrotingsregel worden standaard meegeleverd. Verder kun je met de Ibis Kostendatabase sneller referentiebegrotingen of basisbestanden opzetten en actueel houden. Via één druk op de knop, heb je Ibis Artikelen Service tot je beschikking. Ibis Artikelen Service is complete, up-to-date bouwmaterialen bibliotheek. Met Ibis Calculeren voor Bouw werk je altijd efficiënt en accuraat. 

 

 

Stap over naar Ibis Calculeren voor Bouw

 

Animatievideo

Ibis Calculeren voor Bouw biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. In de animatievideo leggen we uit welke voordelen Ibis Calculeren voor Bouw allemaal biedt.

Bekijk animatievideo

Productblad

Ibis Calculeren voor Bouw biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Je krijgt een nieuw maar vertrouwd product wat we hebben verrijkt met extra functionaliteit, applicaties en specifieke (kosten)data waardoor onze software nog beter aansluit op je werkprocessen. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren voor Bouw het mogelijk om consistenter en gedetailleerder te calculeren waardoor faalkosten worden verminderd en tijd wordt gewonnen.

Lees hier hoe jij tijd kunt besparen

Webinar

Ibis Calculeren voor Bouw biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Je krijgt een nieuw maar vertrouwd product wat we hebben verrijkt met extra functionaliteiten, applicaties en specifieke (kosten)data waardoor onze software nog beter aansluit op je werkprocessen. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren voor Bouw het mogelijk om consistenter en gedetailleerder te calculeren waardoor faalkosten worden verminderd en tijd wordt gewonnen.

Vraag webinar aan

Meer informatie?

Wil je meer weten over de voordelen van Ibis Calculeren voor Bouw?

Kijk dan op:

ibis.nl/bouw

Of neem contact op met één van onze accountmanagers:

Alexander Lassche Yasper Kuiper
Accountmanager Bouw Accountmanager Bouw
+31 (0) 6 53 20 95 81 +31 (0) 6 83 03 96 03

 

Stap over